Elhivatottság
Szakértelem
Precizitás
A Végvári Cukrászdák története a múlt század elejére nyúlik vissza, Mayer János Nagybecskerekről vendéglátós múlttal de, már cukrászként érkezett Budapestre, ahol 1909-ben az Üllői úton nyitotta első cukrászdáját, ami a második világháború kitöréséig működött. Közben Balatonalmádiban is nyílt egy Mayer Cukrászda szezonális jelleggel, mely később a Kuckó nevet kapta. Végül Mayer János egyik lánya, Anna és férje Végvári Viktor nyitotta Rákoshegyen a máig működő cukrászda elődjét 1957-ben, a Végvári Cukrászdát. A családi hagyományt követve jelenleg a tulajdonosok a negyedik generációt képviselik, de az ötödik generáció is már megkezdte a tanulást és a munkát.
Napjainkban már természetes vendégeink számára, hogy a család négy cukrászdája a XVII. kerületben és egy a XVI. kerületben a hét minden napján hagyományos, házias és modern süteményekkel várja kedves vendégeit.
115 éves múltra visszatekintő cukrászdinasztia vagyunk, számunkra elsődleges szempont, hogy a tradicionális receptek mellett a legmodernebb "mai" süteményeket is megtalálják a vásárlók. Kézműves süteményeket gyártunk, minőségi alapanyagokkal dolgozunk, fontos a kiváló minőség és a frissesség. Esküvőkre, céges rendezvényekre, születésnapokra különleges egyedi megrendeléseket is vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal!
Cukrászdánk 1957 óta a legmagasabb minőségben készíti a kézműves süteményeket. Üzleteink a tradicionális receptek mellett, folyamatosan bővítik kínálatukat a legújabb és legkorszerűbb süteményekkel.
Alapgondolatunk a frissesség és a folyamatos fejlődés ami miatt évtizedek óta bővül a vásárló közönségünk. Rendszeresen alkotunk különleges süteménykínálatot céges rendezvényekre, esküvőkre, születésnapokra, családi eseményekre a legextrémebb kívánságokat is teljesítve. Komplett téma asztalok, egyedi formák, ízek és színek teszik az alkotásainkat különlegessé.